HartWerk B.V. | Hart voor sociaal werk

Bestrating in Doetinchem en de Achterhoek

De Straten Generaal is er voor échte bestratingsklussen, grote klussen en kleine klussen. Van oprit bestrating tot sierbestrating van half verharding tot volledige verharding. Wij leveren 100% Kwaliteit. Gemaakt door een ervaren en deskundige stratenmaker die zijn kennis en expertise overdraagt aan een volgende generatie.  Onze mannen krijgen bij elke bestratingsklus de kans om meer en meer praktijkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen. Straten Generaal is een mooi voorbeeld van hoe de hulpvrager uitgroeit tot hulpverlener die met vakmanschap bestrating aflevert in Doetinchem en de Achterhoek.

Bestrating

Een nieuwe bestrating kan een belangrijke investering voor huiseigenaren zijn en het is belangrijk om ervaren stratenmakers te kiezen om ervoor te zorgen dat het project wordt voltooid volgens de hoogste normen. Het bestraten van een oprit of tuinpad kan een ontmoedigende taak zijn voor huiseigenaren, maar met het juiste bestratingsbedrijf kan het proces soepel en stressvrij verlopen. Wij laten u graag in detail meekijken hoe ons bestratingsbedrijf uit Doetinchem een project uitvoert voor een klant die zijn oprit, tuin of parkeerplaats wil laten bestraten. Het proces omvat verschillende stappen, waaronder het eerste overleg, de voorbereiding van het terrein, de offerte, de uitvoering, de afwerking en de eindcontrole.

1. Overleg

Na een eerste contact via contactformulier of 0627053992 volgt een ontmoeting met de klant om het bestratingsproject te bespreken en specifieke behoeften en voorkeuren te begrijpen. Samen met de uitvoerende stratenmakers en de klant inventariseren wij de wensen, bespreken we de opties en alternatieven, nemen we gedetailleerde metingen van het te bestraten gebied en beoordelen we de staat van het te bestraten oppervlak. We bespreken ook de verschillende soorten bestratingsmaterialen die beschikbaar zijn en helpen de klant de beste optie voor zijn project te kiezen.

2. Offerte

Na het eerste gesprek en beoordeling van het terrein volgt een kostenraming en offertepresentatie van de bestrating. Een gedetailleerde raming van de kosten van het project, inclusief materialen, arbeid en bijkomende kosten wordt er opgemaakt. We presenteren de offerte aan de klant, inclusief een tijdschema voor de voltooiing van de bestrating en eventuele extra diensten die nodig zijn. We werken samen met de klant om de offerte aan te passen aan het budget en het contract af te ronden.

3. Voorbereiding van het terrein

Zodra de offerte getekend is en de klant heeft gekozen voor hun voorkeur bestratingsmaterialen, beginnen we de voorbereiding van de plaats waar bestraat moet worden. Dit omvat het verwijderen van bestaande oppervlaktematerialen, zoals gras of grind, en het egaliseren van de grond. We zorgen er ook voor dat het terrein goed wordt gedraineerd om te voorkomen dat er water op het oppervlak komt.

4. Uitvoering

Met de bestratingsplaats voorbereid, beginnen we het plaatsen van de bestrating materialen. Dit omvat het leggen van een laag steenslag of grind voor een stabiele basis voor de straatstenen. Vervolgens worden de straatstenen zorgvuldig in het gewenste patroon gelegd, waarbij we ervoor zorgen dat ze waterpas liggen en op de juiste afstand van elkaar. We voegen ook eventuele afwerking toe, zoals randen of randen, om het project te voltooien.

5. Afwerking

Nadat de nieuwe oprit, terras of tuinpad is bestraat, wordt als afwerking de steenranden, stoepranden, stapelblokken, palissadebanden of tuinafboording toegevoegd. Deze afwerking kan de nieuwe bestrating zowel esthetisch als functioneel maken.

6. Eindcontrole

Als deze bestrating voltooid is, voeren we een eindinspectie uit met de klant om ervoor te zorgen dat deze tevreden is met het werk. We controleren of het oppervlak vlak is en of de straatstenen goed zijn uitgelijnd. We nemen ook eventuele instructies voor de klant door over hoe het nieuwe oppervlak te onderhouden.

Conslusie

Gedurende het hele proces werken we nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat het bestratingsproject aan de verwachtingen voldoet en dat het eindresultaat zowel functioneel als esthetisch is. Wij gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben ervaren technici in dienst om ervoor te zorgen dat elk project volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd. Door het volgen van de stappen, zijn wij in staat om een nieuwe bestrating die niet alleen er geweldig uit ziet, maar ook een veilige en duurzame oppervlak biedt voor voertuigen en voetgangers. Het is belangrijk om een professionele en ervaren stratenmaker te kiezen om ervoor te zorgen dat uw project van het bestraten van een tuin, oprit of parkeerplaats volgens de hoogste normen wordt voltooid. Ons bedrijf heeft de nodige expertise om een project naar tevredenheid van de klant uit te voeren. Vanaf het eerste advies tot de eindcontrole streven wij ernaar dat onze klant tevreden is met het eindresultaat. Bij Hartwerk B.V. hebben we de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om topkwaliteit te leveren voor al uw wensen op het gebied van bestrating in Doetinchem en de rest van de Achterhoek.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u behoefte heeft aan bestrating of verharding in de regio Doetinchem of Achterhoek, neem dan vandaag nog contact op met Hartwerk BV. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met al uw bestratings- en straatwerkbehoeften.

Bestratingsmatrerialen

 • natuursteen tegels
 • betontegels
 • bestraten met Waaltjes
 • bestraten met dikformaat
 • gebakken waaltjes
 • gebakken klinkers
 • oud gebakken bestrating
 • nieuw gebakken klinkers
 • kasseien
 • bkk betonklinkers
 • keramische tegels
 • half verharding (padvast, graskeien, grind)

Veel gestelde vragen

De kosten voor het bestraten van een gemiddelde tuin kunnen sterk variëren, afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van de tuin, het soort bestratingsmateriaal, de locatie en de complexiteit van de aanleg. Enkele veel voorkomende soorten bestratingsmaterialen en hun geschatte kosten per vierkante meter zijn:

Beton: €50-€70 per vierkante meter
Asfalt: €70-€90 per vierkante meter
Baksteen: €70-€90 per vierkante meter
Natuursteen: €100-€200 per vierkante meter
Kasseien: €150-€250 per vierkante meter

Uitgaande van een gemiddelde tuinomvang van 15 vierkante meter kunnen de kosten voor het bestraten van een tuin variëren van €750 tot €3000 of meer, afhankelijk van het soort bestratingsmateriaal, de complexiteit van de aanleg en andere wensen. Het is belangrijk in gedachten te houden dat dit geschatte kosten zijn en dat ze kunnen variëren afhankelijk van het specifieke project en de locatie. Naast de kosten van het bestratingsmateriaal, is het ook belangrijk om rekening te houden met de kosten van arbeid, voorbereiding van het terrein, en eventuele extra materialen of apparatuur die nodig kan zijn. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw bestratingsproject.

Het aantal vierkante meter dat een stratenmaker in een dag kan bestraten, hangt af van verschillende factoren, waaronder het soort project, de ervaring van de stratenmaker, soort steen, de voorbereiding, al dan niet een aanwezige opperman en de complexiteit van het werk. Gemiddeld kan een ervaren stratenmaker 50 tot 100 vierkante meter bestrating per dag leggen, uitgaande van een standaardpatroon en geen ingewikkelde sneden of ingewikkelde ontwerpen. Als het werk echter ingewikkelde sneden, speciale patronen of ingewikkelde ontwerpen vereist, zal de hoeveelheid werk die een stratenmaker in een dag kan voltooien, afnemen. Bovendien, als de stratenmaker werkt aan een groter project met meerdere stratenmakers, kunnen ze mogelijk een groter aantal vierkante meters in een dag leggen.

Het is belangrijk in gedachten te houden dat het aantal vierkante meters dat een stratenmaker in een dag kan bestraten slechts een schatting is, en dat de werkelijke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke project en de locatie.

 

Wij zijn net als andere stratenmakers en hoveniersbedrijven bezig. Met dezelfde gereedschappen en dezelfde kwaliteit. Wij maken echter niet zoveel uren op een dag. We starten rond 09.00 uur en stoppen rond 16.00 uur. Het kan dus zijn dat een project iets langer duurt. maar het resultaat is net zo goed!

De kosten van klinkers per vierkante meter kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type klinker, de locatie van het project, en de complexiteit van de installatie. Enkele veel voorkomende soorten straatstenen en hun geschatte kosten per vierkante meter zijn:

Betonnen straatstenen: €10-€15 per vierkante meter
Kleistraat: €15-20 per vierkante meter
Natuursteen straatstenen: € 30 – € 50 per vierkante meter
In elkaar grijpende straatstenen: € 20-30 per vierkante meter.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit geschatte kosten zijn en kunnen variëren afhankelijk van het specifieke project en de locatie. Naast de kosten van de straatstenen zelf, is het ook belangrijk om de kosten van arbeid, voorbereiding van het terrein, en eventuele extra materialen of apparatuur die nodig kan zijn te overwegen. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw bestratingsproject.

De kosten van tuinbestrating per vierkante meter (m2) hangen af van verschillende factoren, zoals het soort materiaal dat wordt gebruikt, de locatie, de complexiteit van het project en de arbeidskosten. Gemiddeld kunnen tuinbestrating kosten overal van € 50 tot € 250 of meer per vierkante meter.

Enkele van de meest gebruikte materialen voor tuinbestrating zijn beton, asfalt, baksteen, steen en straatstenen, keramische tegels, betontegels of natuursteen tegels. De kosten voor deze materialen kunnen variëren van € 60 tot € 150 per vierkante meter, geïnstalleerd. De kosten van deze materialen kunnen echter variëren afhankelijk van het type materiaal, de kwaliteit en de locatie.

Bijkomende factoren die de kosten van tuinbestrating kunnen beïnvloeden zijn de noodzaak van voorbereiding van het terrein, de toevoeging van eventuele decoratieve elementen, en de kosten van arbeid. Gemiddeld kunnen de kosten van tuinbestrating variëren van €60 tot € 200 of meer per vierkante meter, afhankelijk van de omvang van het project. Denk hierbij ook aan eventuele afwatering zoals lijngoten en infiltratiekratten een duurzamere oplossing voor watermanagement in de tuin.

Kortom, de kosten van tuinbestrating per vierkante meter kunnen sterk variëren, maar met een goede planning en onderzoek kunt u een oplossing vinden die binnen uw budget past en de functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht biedt die u wenst. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw bestratingsproject.

Wij hanteren geen prijs per meter, maar wij maken een totaalprijs inclusief de arbeid. Daarbij is de totaalprijs ook afhankelijk van kantopsluitingen, hoeveelheid knipwerk, aantal stenen en ophoogzand. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw bestratingsproject.

De kosten voor het bestraten van een achtertuin kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de achtertuin, het soort materiaal dat wordt gebruikt, de locatie en de complexiteit van het project. Enkele van de meest gebruikte materialen voor het bestraten van achtertuinen zijn beton, asfalt, baksteen, steen en straatstenen. De kosten voor deze materialen kunnen overal variëren van € 20 tot € 250 per vierkante meter.  Hier praat je dan alleen over de verharding. Ophoogzand, kantopsluitingen, gebruik machines en arbeid zijn dan niet meegeteld.

Aanvullende factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van het bestraten van een achtertuin zijn de noodzaak van voorbereiding van het terrein, de toevoeging van eventuele decoratieve elementen, en de kosten van arbeid. Gemiddeld kunnen de kosten voor het bestraten van een achtertuin variëren van € 3.000 tot € 15.000 of meer, afhankelijk van de omvang van het project.

Kortom, de kosten voor het bestraten van een achtertuin kunnen sterk variëren, maar met een goede planning en onderzoek kunt u een oplossing vinden die binnen uw budget past en de functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht biedt die u wenst. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw bestratingsproject.

De kosten van het bestraten van een oprit kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de oprit, het type bestratingsmateriaal, de locatie en de complexiteit van de installatie. Enkele veel voorkomende soorten bestrating materialen en hun geschatte kosten per vierkante meter zijn:

Beton: €50-€70 per vierkante meter
Asfalt: €70-€90 per vierkante meter
Baksteen: €70-€90 per vierkante meter
Natuursteen: €100-€200 per vierkante meter
Kasseien: €150-€250 per vierkante meter

Uitgaande van een gemiddelde oprit van 20 vierkante meter, kunnen de kosten van het bestraten van een oprit variëren van € 1000 tot € 4000 of meer, afhankelijk van het type bestratingsmateriaal en de complexiteit van de installatie. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit geschatte kosten zijn en kunnen variëren afhankelijk van het specifieke project en de locatie. Naast de kosten van het bestratingsmateriaal, is het ook belangrijk om rekening te houden met de kosten van arbeid, voorbereiding van het terrein, en eventuele extra materialen of apparatuur die nodig kan zijn. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw bestratingsproject.

In principe niet, maar foto’s opsturen kunnen wel ondersteuning bieden bij het vormen van het bestratingsconcept. Mochten er foto’s zijn, dan kan je die opsturen via ons e-mailadres: info@hartwerkbv.nl .
We komen bij de klant langs voor een verkenningsbezoek waar we  de wensen  van de klant inventariseren en met ideeën en alternatieven komen waar de klant iets mee kan. Zorg dat je al enig idee hebt van wat je zou willen qua bestrating.

En lever het adres aan natuurlijk !

 

 • oprit bestrating
 • terras bestraten
 • tuinbestrating
 • parkeerplaats
 • patiobestrating
 • sierbestrating
 • achterplaatsen
 • trottoir
 • buiten keuken
 • vuurplaats
 • garagebestrating
 • natuursteen tegels
 • betontegels
 • bestraten met Waaltjes
 • bestraten met dikformaat
 • gebakken waaltjes
 • gebakken klinkers
 • oud gebakken bestrating
 • nieuw gebakken klinkers
 • kasseien
 • bkk betonklinkers
 • keramische tegels
 • half verharding (padvast, graskeien, grind)
 • natuursteen tegels
 • betontegels
 • bestraten met Waaltjes
 • bestraten met dikformaat
 • gebakken waaltjes
 • gebakken klinkers
 • oud gebakken bestrating
 • nieuw gebakken klinkers
 • kasseien
 • bkk betonklinkers
 • keramische tegels
 • half verharding (padvast, graskeien, grind)
]

Straatwerk eventueel in combinatie met Groenwerk

Wij zorgen niet alleen voor strak straatwerk. maar ook alles eromheen behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan beplanting, onderhoud, gazon aanleg of bewateringsinstalatie. Het complete groene plaatje dus. De kosten bedragen voor straat en groenwerk 45 ex btw per uur. Hierin zijn geen machines of materialen meegerekend. Onze mannen van Groenwerk zijn daar gespecialiseerd in en helpen u graag om uw plaats er tip top te laten uitzien.

© Copyright 2022 - Hartwerk B.V. - Op al het materiaal van de website rust copyright.